ALTES NOVES ceGUB

Gràcies per voler ser del nostre club que a partir d’ara també serà el teu.

Tenim dos tipus de persones sòcies al nostre club, les persones que són policies de la Guàrdia Urbana de Barcelona (socis interns) i les persones que no són policies de la Guàrdia Urbana de Barcelona (socis externs).

Les persones sòcies tenen els mateixos drets, però pot ser que algunes entitats que ens donen suport facin descomptes diferents en funció de si pertanys a la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) o no.

La quota és diferent perquè rebem una subvenció interna del cos policial i només es pot aplicar als i les policies de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Quota anual socis interns són 15 euros, l’extern pagarà 20 euros.

Una subscripció incorrecta donarà pas a la baixa automàtica com a membre del ceGUB sense retornament de les quotes abonades. Si tens cap dubte contacte amb nosaltres (cegub@bcn.cat) abans d’omplir el formulari i fer el pagament.

De moment no existeix matrícula per accedir, la quota és anual i el pagament és mitjançant subscripció amb targeta bancària, aquesta subscripció podràs cancelar-la quan vulguis, però deixaràs de ser soci o sòcia, i per tant, no podràs gaudir de els diferents avantatges per ser membre del ceGUB.

Quan completis el formulari corresponent, veuràs que al final et dona l’opció d’afegir diferents persones, per exemple si vols afegir la teva parella. NO UTILITZES AQUESTA OPCIÓ EN CAP CAS. Fes inscripcions individualitzades.

Cal púlsar directament sobre el botó: AFEGEIX I FINALITZA. A partir d’aquest moment podràs efectuar el pagament i seràs soci/a del ceGUB amb pagament automàtic anual, sempre t’avisarem abans de fer cap cobrament.

Per ser soci cal completar el següent formulari: FORMULARI NOVA ALTA ceGUB PERSONAL GUB

Si no ets policia de la GUB cal omplir aquest formulari: FORMULARI NOVA ALTA ceGUB PERSONES EXTERNES