RENOVACIÓ 2024

PROCÉS DE RENOVACIÓ CEGUB 2024

Missatge dirigit exclusivament a persones sòcies ceGUB amb data d’alta anterior al 2024

El ceGUB comença aquest any un procés de modernització de la gestió dels i de les sòcies que van incorporar-se al Club abans de l’any 2024.

Es posa en marxa una aplicació que facilitarà a totes les persones sòcies la interacció amb el club, gestió de les seves dades personals, les comunicacions i fluirà molt millor la informació interna.

Aquest nou sistema compleix la normativa del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), de fet aquest Reglament ens obliga a fer-ho així.

Som conscients que us generarà una molèstia perquè haureu de facilitar les vostres dades mitjançant un formulari, però és obligatori prendre aquestes mesures de protecció de dades.

Aquelles persones que no omplin correctament el formulari amb les seves dades personals deixaran de ser sòcies en l’any 2025 i, per tant, deixaran de gaudir dels avantatges que ser soci/a del ceGUB. Totes les seves dades personals seran esborrades de les nostres bases de dades tal com indica el RGPD. A partir de l’any 2024 es cobrarà a les noves altes la matrícula d’inscripció de 25 euros per persona.

Els avantatges d’aquest nou sistema ens permet agilitzar les comunicacions mitjançant una APP i podreu gaudir de la informació de forma immediata, disposareu del canet en format digital en l’APP, podreu modificar i consultar les vostres dades des de la mateixa aplicació, rebreu notícies, descomptes, etc. A més, l’aplicació té altres funcionalitats que anirem implementant a poc a poc.

Qualsevol persona que tingui un dubte o un problema pot contactar amb nosaltres (cegub@bcn.cat) i li ajudarem a omplir el formulari i intentarem resoldre qualsevol consulta o incidència.

Ja podeu iniciar el procés de renovació en aquest enllaç: RENOVACIÓ 2024

Òbviament, s’accepten noves altes, però en aquest cas hauran d’utilitzar el formulari que està a la nostra web: ALTES NOVES.